IRT 3000

Sadržaj

SurfaceTechnology GERMANY 2022 (Stuttgart, 21-23. jun)

23.05.2022

Održivost I efikasnost resursa u fokusu međunarodnog sajma površinske tehnologije

messe_20220510-094819

SurfaceTech_Germany_Logo_rgb_346pxOd 21. do 23. juna posetiocima stručnog sajma Surface Technology GERMANY biće na raspolaganju celovit pregled najnovijih trendova i tema na području tehnologija premazivanja. Međunarodni sajam za površinsku tehnologiju, koji obuhvata tematske klastere, grupne paviljone i uzbudljiv program podrške, nudi proizvodne inovacije, rešenja i mnogobrojne prilike za mreženje.

Sajam pruža industriji površinske tehnologije platformu za predstavljanje celokupnog industrijskog spektra na jasan i kompaktan način“, objašnjava Hendrik Engelking, globalni direktor Detsche Messe. Ovogodišnji sajam SurfaceTechnology GERMANY fokusiraće se na klimatske i ekološke procese, kao i na efikasnost resursa i održivost. Sajamske teme uključuju elektroplatiranje, peskarenje, nano i mikrotehnologiju, termalno prskanje, industrijsku plazmu i lasersku obradu površina, materijale za premaze, površinsku obradu, zaštitu životne sredine i tehnologiju snabdevanja, usluge, predobradu i čišćenje, kao i merenje, testiranje i tehnologiju analiza.                                                                             
Važan element sajma SurfaceTechnology GERMANY predstavlja grupni paviljon Centralnog udruženja za površinsku tehnologiju (ZVO), u kome će izlagači ponuditi uvid u raznolikost i proizvodnu efikasnost procesnog lanca elektroplatiranja i obrade površina, predstavljajući ga kao međusektorsku tehnologiju. Ovaj pristup predstavljanju garantuje impresivan prikaz punog opsega procesa unutar industrijskog lanca vrednosti.

Izložba posvećena sektoru premazivanja po ugovoru prikazaće raznolikost i efikasnost površinske tehnologije. Na posebnoj izložbi „Procesni lanac površinske tehnologije“ učesnici iz svih proizvodnih industrijskih sektora mogu da dobiju najnovije informacije od stručnjaka iz industrije. Fokus je na nizu površinskih svojstava i premaza, uz isticanje njihovih prednosti u najrazličitijim aplikacijama.

Još jedna posebna atrakcija je zid poslova odnosno portal radnih mesta fachjob24.de, upriličen u saradnji sa Deutsche Messe. Ponuda je usmerena na izlagače, kao i na neizlagače sa sedištem kompanije u Nemačkoj. Oni mogu da potraže kvalifikovano tehničko osoblje neposredno na zidu poslova. Zauzvrat, podnosioci zahteva za posao mogu da dobiju informacije direktno od kompanija na sajmu SurfaceTechnology GERMANY.

Tehnički forum kao platforma znanja i izvor inspiracije

Dvojezički tehnički forum je za svakog poslovnog posetioca manifestacija na koju se mora doći. Sajam se fokusira na sadašnje stanje istraživanja obrade površina i isto tako na budući razvoj, baveći se pitanjima kao što su: „Šta je novo u zakonodavstvu lanca snabdevanja i tehničkoj regulativi?“ ili „Koje nove tehnologije premazivanja su dostupne i kako mogu da smanje ugljenički otisak kompanije?“. Stručnjaci vodećih kompanija, kao i ugledni naučnici sa istraživačkih instituta, razmatraće te teme i o njima pružati informacije.

Četiri priredbe na istoj lokaciji: LASYS, CastForge, Avtomobilsko testiranje i Tehnologija autonomnih vozila

Izlagači i posetioci sajma SurfaceTechnology GERMANY imaće koristi od četiri paralelne manifestacije: LASYS – međunarodni sajam za lasersku obradu materijala, hala 4; CastForge – stručni sajam za livenje i kovanje s mašinskom obradom, hale 3 i 5; Sajam automobilskog testiranja, hale 8 i 10; i Tehnologija autonomnih vozila, hala 6. Učesnici koji imaju kartu za bilo koju od ovih manifestacija mogu da posete i sve ostale.

Više informacija na: https://www.surface-technology-germany.de/en/

ar©tur 2021