IRT 3000

Sadržaj

SurfaceTechnology GERMANY 2022 (21 do 23 lipanj)

23.05.2022

Fokus na održivost i učinkovitost upravljanja resursima na međunarodnom sajmu površinske tehnologije

messe_20220510-094819

SurfaceTech_Germany_Logo_rgb_346pxOd 21. do 23. lipnja, posjetitelji sajma Surface Technology GERMANY dobiti će sveobuhvatni pregled nad posljednjim trendovima i temama u tehnologijama prevlaka. Uz tematske klastere, grupne paviljone i uzbudljiv prateći program, ovaj međunarodni sajam površinske tehnologije nudi inovacije proizvoda, konkretna rješenja i pruža mogućnosti za umreživanje.

"Ovaj sajam osigurava industriji površinskih tehnologija platformu za predstavljanje čitavog spektra industrije na jasan i sažet način," kaže Hendrik Engelking, globalni sirector Deutsche Messe. Ovogodišnji sajam SurfaceTechnology GERMANY fokusirati će se klimatski i ekološki prilagođene procese kao i na učinkovitost upravljanja resursima i održivost. Središnje teme sajma uključuju elektroplatiranje, čišćenje abrazivima (pjeskarenje), nano i mikrotehnologiju, toplinsko naštrcavanje, industrijske plazma i laserske površinske tehnologije, materijale prevlaka, površinsku obradu, zaštitu okoliša kao i tehnologiju dobave, usluge, prethodnu obradu i čišćenje, plus mjerenje, ispitivanje i analize tehnologije.

Važan element sajma SurfaceTechnology GERMANY je grupni paviljon Central Association of Surface Technology (ZVO), gdje će izlagači ponuditi uvid u raznolikost i proizvodnu učinkovitost elektroplatiranja i procesnog lanca površinske tehnologije, prikazujući je kao više-sektorsku tehnologiju. Ovaj pristup prezentaciji jamči impresivni pregled čitave palete procesa unutar industrijskog vrijednosnog lanca. Predstavljanje posvećeno sektoru ugovornog prevlačenja prikazati će raznolikost i učinkovitost površinske tehnologije. U okviru posebne teme "Procesni lanac površinske tehologije" (eng. Process Chain Surface Technology), sudionici iz svih proizvodnih sektora industrije moći će dobiti posljednje informacije od stručnjaka iz industrije. Fokus je na rasponu površinskih svojstava i prevlaka, uz isticanje njihovih prednosti i široke palete primjena.

Sljedeća posebna atrakcija je zid poslova portala za zapošljavanje fachjob24.de, postavljen u suradnji s Deutsche Messe. Ova ponuda je namijenjena i izlagačima kao i ne-izlagačima sa sjedištem u Njemačkoj. Oni mogu iskoristiti zid poslova za izravno traženje kvalificiranog tehničkog osoblja. S druge strane, kandidati za poslove mogu dobiti informacije izravno od tvrtki na sajmu SurfaceTechnology GERMANY.

Tehnički forum u ulozi platforme znanja i izvor inspiracije

Dvojezični tehnički forum je događaj kojeg ne bi smio propustiti niti jedan posjetitelj sajma. Forum se fokusira na trenutačno stanje istraživanja u površinskoj obradi kao i na budući razvoj, a bave se pitanjima poput: "Što ima novog u legislativi lanaca dobave i u tehničkoj regulativi?" ili "Koje su nove tehnologije prevlačenja na raspolaganju i kako mogu doprinijeti smanjivanju ugljičnog otiska za tvrtku?". Stručnjaci iz vodećih tvrtki, kao i eminentni znanstvenici iz istraživačkih institucija će raspravljati o tim temama i dati relevantne informacije.

Četiri ko-locirane izložbe: LASYS, CastForge, Automotive Testing i Autonomous Vehicle Technology

Izlagači i posjetitelji sajma SurfaceTechnology GERMANY moći će istodobno posjetiti četiri dodatna događaja: LASYS, Međunarodni sajam za lasersku obradu materijala i dvorani 4; CastForge, Sajam za tehnologije lijevanja i kovanja s obradom odvajanjem, u dvoranama 3 i 5; Automotive Testing Expo u dvoranama 8 i 10; i Autonomous Vehicle Technology Expo u dvorani 6. Posjetitelji s kartom za bilo koji od navedenih događaja ima mogućnost posjetiti ih sve.

Više informacija na: https://www.surface-technology-germany.de/en/

ar©tur 2021