IRT 3000

Sadržaj

Eaton proširuje asortiman mrežnih UPS uređaja s dvostrukom konverzijom svojim novim modelom 9E.

04.12.2019

Pouzdan i fleksibilan, novi UPS Eaton 9E olakšava upravljanje kritičnim aplikacijama, istovremeno osiguravajući neprekidnost procesa rada

EATONEaton - svjetski lider u upravljanju napajanjem – danas je objavio lansiranje novog uređaja za neprekidno napajanja 9E od 1000 VA do 3000 VA kako bi upotpunio svoj postojeći asortiman uređaja od 1–20 kVA u kategoriji mrežnih UPS uređaja s dvostrukom konverzijom. Projektiran tako da, neprekidnim nadziranjem uvjeta napajanja i savršenom regulacijom napona i frekvencije, krajnjim korisnicima pruži pouzdanost, fleksibilnost i poboljšanu sigurnost podataka i rada, novi UPS 9E predstavlja rješenje za potrebe infor-matičkih infrastruktura, industrijskih i medicinskih postrojenja, skladišta, mrežnih i telekomunikacijskih sustava.

Pouzdanost, fleksibilnost i visoki učinak

U Eatonovu liniju modela 9E ugrađena je najnovija tehnologi-ja dostupna na tržištu, kako bi se korisnicima osigurao najbolji učinak uređaja. Konstruiran tako da nudi veliki stupanj pouzda-nosti zahvaljujući robusnoj topologiji temeljenoj na tehnologiji dvostruke konverzije, u slučaju nestanka napajanja UPS uređaj Eaton 9E može osigurati neprekidan rad čak i na dulje vrijeme: ovi uređaji mogu produljiti nezavisnost sustava instalacijom 4 vanjska baterijska modula, ili s pomoću XL modela opremljenih unutrašnjim „superpunjačem' koji osigurava još veću nezavisnost. Čitav asortiman UPS uređaja 9E standardno je opremljen unutrašnjim bajpasom (standardno kod modela od 6–20 kVA), kao i bajpasom kod održavanja, radi jednostavnog održavanja UPS uređaja bez isključivanja kritičnih opterećenja.

Upravljanje

UPS uređaji 9E standardno su opremljeni priključcima RS232 i USB, a imaju i rezervni slot za instalaciju mrežne, relejne ili Mod-bus kartice bez isključivanja uređaja. Kompatibilan sa Eatonovom edicijom softvera IPM, UPS uređaji Eaton 9E mogu imati ugrađene sve glavne operativne sustave, uključujući i napredno upravljanje platformama za virtualizaciju i alate za upravljanje u oblaku. To omogućava IT profesionalci-ma konfiguriranje posebne automatske procedure za energetske akcidente, kao što su automatski planovi oporavka, kontrolirana isključenja sustava i isključenja opterećenja. Pored toga, s novim optimiranim LCD sučeljem, možete dobiti precizan pregled na jednom ekranu s vremenski definiranim informacijama o statusu UPS uređaja i izmjerenim vrijednostima, uključujući razinu opterećenja, razinu napunjenosti baterije, napon i ulaznu/izlaznu frekvenciju. „Lansiranje novih uređaja tvrtke Eaton za neprekidno napajanje potvrđuje trajnu posvećenost tvrtke pronalaženju inovativnih, vrhunskih rješenja koja zadovoljavaju različite potrebe. Kombini-ranjem modula sigurnog napajanja s mogućnošću digitalizacije radi upravljanja tokovima napajanja i njihovog analiziranja, UPS uređaji Eaton 9E od 1 kVA do 3 kVA pojednostavljuju upravljanje svim kritičnim aplikacijama i poboljšavaju njihov učinak u domeni pouzdanosti i neprekidnosti rada', rekao je Stefano Chevenini, menadžer proizvoda i menadžer marketinga za segment kvalitete napajanja i centra za podatke u tvrtki Eaton u Italiji.

ar©tur 2016