IRT 3000

Sadržaj

Epson napada rastuće tržište A3 pisača

09.07.2018

U pomoć malim tvrtkama te kućnim uredima za brži i učinkovitiji rad, Epson je osuvremenio svoj izbor visokokvalitetnih i troškovno učinkovitih pisača A3 WF-7210DTW i WF-7710DWF s dodatnim rješenjima za bežični ispis te elegantnu kontrolnu ploču s novim korisničkim sučeljem.

180701-S6I u malim tvrtkama te kućnim uredima jednostavno je postići učinkoviti tijek rada s tim pouzdanim i brzim modelima, koji nude obostrano tiskanje A3 te brzinu 18 stranica na minutu pri crno-bijelom tisku i 10 stranica na minutu pri tiskanju u boji u poslovnoj kvaliteti. Zahvaljujući zaslonu osjetljivom na dodir veličine jedanaest centimetara i novom intuitivnom korisničkom sučelju, ujedno su jednostavni za primjenu. Cjenovno vrlo povoljne kartuše s tintom na raspolaganju su u standardnoj, XL i XXL veličini, s najvećom iskoristivošću od 2200 stranica. Za praćenje trajno promjenjivog radnog mjesta, najnoviji modeli WorkForce predstavljaju dodatna rješenja za bežično tiskanje uvođenjem funkcije NFC. Ta tehnologija omogućuje korisniku, da se poveže s modelom i zatim ispisuje, tako da jednostavno približi pisaču sinkronizirani Android uređaj s operacijskim sustavom 4.0 ili novijim. To je izvrsno za gostujuće korisnike, jer mogu ispisivati bez poznavanja mrežnih postavki.


Korisnici mogu i dalje tiskati, s bilo kojeg mjesta u uredu preko Wi-Fi ili Wi-Fi Direct veze za tiskanje preko sinkroniziranih bežičnih uređaja bez Wi-Fi mreže. Epsonove besplatne aplikacije i rješenja za mobilno tiskanje omogućuju daljnju svestranost, kao što je mogućnost Email Print, koja omogućuje slanje sadržaja za tiskanje gotovo s bilo kojeg mjesta na svijetu. Suradnja je također jednostavna s mogućnošću Scan-to-Cloud za optičko čitanje i razmjenu dokumenata.

www.epson.si

ar©tur 2016