IRT 3000

Sadržaj

Abicor Binzel Abidrive V2 i pokretane kontaktne i plinske mlaznice

04.07.2018

Tvrtka Abicor Binzel predstavlja novi dodavač žice za TIG zavarivanje Abidrive V2. Uređaj odlikuje kompaktan i robustan dizajn te pogon žice za zavarivanje s dva para kotačića, koji omogućuju precizno dodavanje žice za zavarivanje naprijed i natrag

180701-S3Dodavač žice je primjeren za ručno i automatsko TIG zavarivanje. Uređaj nudi i upravljanje na daljinu, te jednostavno podešavanje parametara. Brzina dodavanja žice se može regulirati između 0,2 i 8 m/min, s fnim podešavanjem po 0,02 m/min. Uređaj nudi i mogućnost dodavanja žice u intervalima, gdje je moguće podešavati vrijeme gibanja te vrijeme mirovanja. Uređaj nudi i mekani start pogona žice te podešavanje kašnjenja pri pokretanju procesa zavarivanja.

Sljedeća novost, koju je tvrtka predstavila su pokretane kontaktne mlaznice i plinske mlaznice za MIG/MAG zavarivanje. Načinjene su za zavarivanje u teškim položajima i s uskim zazorima. Nove pokretane kontaktne i plinske mlaznice su razvijene za zavarivanje s većim jakostima struja zavarivanja te se mogu ugraditi u gorionike s ravnim ili savijenim vratom. Podešavanje željenog položaja kontaktne i plinske mlaznice izvodi se preko navoja i matice. Pokretane kontaktne mlaznice za zavarivanje s većim jakostima struja zavarivanja, prevučene su srebrom. Sve plinske mlaznice se natiču na gorionike, stoga ih je jednostavno postaviti u odgovarajući položaj.

www.binzel-abicor.com

ar©tur 2016