IRT 3000

Sadržaj

Bušenje s profitom s pomoću SUMO3CHAM

11.06.2018

Globalna industrija obrade metala pokretana je nemilosrdnim napretkom
vrhunskih tehnologija koje postaju sve sofisticiranije. Zahtjevi napredne
proizvodne opreme traže i osiguravanje unaprijeđenih rješenja obrade
'izvan okvira'. Inovativni rezni alati oslobađaju unutarnje proizvodne kapacitete
suvremenih obradnih centara i tako donose povećani profit njihovim
korisnicima.

BusenjeKako bi odgovorio na zahtjeve tržišta, ISCAR je nedavno predstavio svoju novu generaciju, unaprijeđenih izmjenjivih svrdala i dodatno proširio svoj širokorasprostranjeni portfelj proizvoda lansiranjem SUMO3CHAM – unaprijeđenih izmjenjivih svrdla s tri zavojnice.

Inovativna konstrukcija SUMO3CHAM povisuje korisnicima produktivnost u obradi na nove razine, smanjenjem vremena ciklusa obrade za do 50 % u usporedbi s konvencionalnim svrdlima s dvije zavojnice. Konfiguracija ležišta na novom proizvodu je konstruirana prema dizajnu zatvorene strukture s tri kontaktne zone sa zglobim spojem. Takva kruta stezna konfiguracija dijeli primijenjene sile na alat u 3 segmenta. Na taj način se dramatično smanjuju štetni utjecaji na trajnost ležišta i također odgovarajuće produljuje vijek trajanja alata.

Na sličan način, sile rezanja su ujednačeno raspodijeljene preko 3 rezne oštrice na glavici za bušenje. Ostvarivanje manjeg pritiska na svakoj od kontaktnih površina dodatno produljuje ciklus vijeka trajanja glavice za bušenje. »Kombinacija samocentrirajuće geometrije, zajedno s robusnim i točnim sustavom za stezanje, rezultira time da SUMO3CHAM osigurava ultimativne performanse kao što su cilindričnost provrta,
kružnost i unaprijeđenje produktivnosti.

 

Članak.

ar©tur 2016