IRT 3000

Sadržaj

Datumi održavanja sajma Moulding Expo 2019 su definirani

28.05.2018

Europska industrija izrade alata i kalupa i njihovi dobavljači ponovo će biti prisutni u Stuttgartu od 21. do 24. svibnja 2019.

Datumi održavanja trećeg po redu međunarodnog sajma alata i kalupa su definirani. Najvažniji predstavnici te industrije će ponovo biti prisutni u Stuttgartu na sajamskom prostoru od 21. do 24. svibnja 2019. godine. Izlagači, predstavnici partnerskih asocijacija, BVMF, VDMA, VDW i VDWF te Messe Stuttgart su zajednički donijelo odluku o vremenskom okviru održavanja sajma u kasno proljeće 2019. Gabriele Urhahn, voditeljica marketinga i komunikacija iz GF Machining Solutions, Schorndorf: »Prema našem mišljenju, sajam Moulding Expo 2019 održava se u idealnom razdoblju. Oduševljeni smo što smo mogli sudjelovati u određivanju tih datuma u 2019. godini kako bismo izbjegli praznike Duhova – što nije bio slučaj u 2017. godini.« Novi datumi također osiguravaju izlagačima i posjetiteljima Moulding Expo 2019 nove oblike povezivanja s industrijom, jer se mnoge poklapaju sa sektorom alatničarstva i kaluparstva. Tijekom 21. do 23. svibnja 2019., treće izdanje Moulding Expo će se odvijati paralelno s automobilskim izložbama koje organizira British UKi Media & Events Ltd. objedinjujući pet sajamskih izložbi dobavljača automobilske industrije pod jednim krovom. Roland Pfletschinger, generalni direktor Pfletschinger & Gauch, Plochingen: »Teme automobilskih izložbi idealna su nadogradnja na Moulding Expo. Oni nude sinergiju na široj razini – i za nas kao izlagače te posjetitelje sajma, koji će tako imati potpuni pregled nad tehnologijama.«
 

Stoga ništa ne stoj na putu uspjehu Moulding Expo 2019 – u stvari 70 izlagača je već potvrdilo svoj nastup. Savjetodavni odbor izložbe je unison: »Idealni datumi i interakcija s automobilskim izložbama također će imati pozitivni učinak na broj posjetitelja.« Posljednju izložbu Moulding Expo 2017 je posjetilo 14.000 posjetitelja iz 52 zemlje tijekom 4 dana održavanja izložbe.

DatumiOdrzavanjaMouldingExpo

ar©tur 2016