IRT 3000

Sadržaj

Verzija 3.0 programa s 3D-toplinskim mapiranjem i alatima za prikazivanje

24.05.2018

Osiguravanje kvalitete – tvrtka Sigma Labs je razvila i stavila na tržište svoj program Print Rite 3D Inspect In-Process Quality Assurance, verziju 3.0.

Na sajmu Formnext, tvrtka Sigma Labs iz SAD je predstavila novu verziju programa. Ona uključuje unaprjeđenja programske i strojne opreme i kompletira migraciju prema distribuiranim aplikacijama temeljenim na internetu, kažu iz tvrtke, te dodaju kako program ima najnovije IPQA analitičke algoritme koji osiguravaju buduću generaciju kontrolera sa zatvorenim krugom.
Verzija3.0.jpg

Verzija programa 3.0 je na raspolaganju za sustave s pojedinačnim strojem/pojedinačnim laserom i sustave s višestrukim strojevima/pojedinačnih laserom. Konfiguracije za sustave s pojedinačnim strojem/višestrukim laserima i višestrukim strojevima/ višestrukim laserima je u razvoju, naglašavaju u Sigma Labs. Prema navodima iz tvrtke, program omogućuje 3D-toplinsko mapiranje i ima alate za vizualizaciju kao i napredni analitički proračun gustoće toplinske emisije (eng. thermal emission density – TED), razvijenog radi udovoljavanja potrebama korisnika orijentiranih na aktivnosti istraživanja, razvoja i kvalifikacija. Istraživački alati imaju senzorske podatke bez potrebe za usporedbom s bazom – tipično za proizvodna okruženja. Kvantitativne toplinske mape mogu se koristiti za evaluaciju rezultata prije procesa studije karakterizacije, procesa kvalifikacije i faze evaluacije, kao i zajedno s evaluacijom optimiranja dizajna.

Na razini strojne opreme, postojeći korisnici Sigma Lab-ove platforme verzije 2.0, mogu jednostavno nadograditi njihovu programsku opremu na verziju 3.0, primjenom nadogradnje strojne opreme koja podržava verziju 3.0 programske opreme. Paket verzije 3.0 strojne opreme nudi mnogo manje dimenzije i niže troškove. Samostojeća računalna konzola na stroju više nije potrebna, tvrde u tvrtki. Kolekcija ugrađenih senzora sakuplja podatke na računalu što predstavlja Fazu 1 prethodne obrade podataka i šalje ih u reduciranom obliku na server u oblaku za Fazu 2, analizu i učenje.
 

ar©tur 2016