IRT 3000

Sadržaj

TechExpo- energetika, održavanje, drvna industrija, automatizacija na jednom mjestu

27.03.2018

Važan dio sajamskog događanja na novo postavljenom međunarodnom tehnološkom sajmu TechExpo Celje, koje će se održavati na celjskom sajamskom prostoru od 18. do 21. travnja 2018.

Biti će is stručni program, u kojem će se domaći i inozemni stručnjaci dotaknuti aktualnih pitanja u svojim područjima. U stručnom programu će biti obrađene teme s područja energetike, drvne industrije, automatizacije. Na rasporedu će biti i već tradicionalni Dan održavanja i Dan slovenskih instalatera-energetičara te natjecanje učenika srednjih strukovnih škola Slovenije, koji se obrazuju za zanimanje instalater strojarskih instalacija. Na sajmu će biti moguće dobiti i besplatne savjete neovisnih energetskih savjetnika u okviru mreže ENSVET.

U Celjskom sajmu su tradiciju svojih bienalnih stručnih sajmova nadogradili s novim sadržajnim područjima. TechExpo Celje 2018 će pokrivati dugogodišnja sadržajna područja energetike te industrijskog održavanja i čišćenja. A dodaju im i nova tehnološka područja automatizacije, mehatronike i industrijske elektronike te strojeva za obradu drveta, alata i repromaterijala te šumarske tehnologije. Nova sadržajna područja tvore cjelinu i omogućuju predstavljanje novih ponuditelja proizvoda i usluga.

11111

Logistički najsuvremeniji sajamski prostor u Sloveniji omogućuje najbolje uvjete za predstavljanje

Područje energetike biti će sadržajno namijenjeno instalaterima strojnih instalacija, projektantima i elektro distributerima. Pored tehnike grijanja, hlađenja i ventilacije, opskrbe vodom i vodovodne te sanitarne instalacije za industriju i poslovne korisnike, područje energetike će sadržajno nadograditi i s energijskom učinkovitošću osvjetljenja i energijski učinkovitim proizvodnim procesima. A neće propustiti niti ekološki aspekt učinkovitog energijskog upravljanja, koji zahvaća sve poslovne korisnike.

Voditelji održavanja i voditelji investicija u tvrtkama, održavatelji strojeva i uređaja, mogu provjeriti novosti na programu industrijskog održavanja i čišćenja. Učinkovito održavanje je cilj svake tvrtke, a na sajmu TechExpo Celje posebna pozornost biti će posvećena održavanju, koje diktiraju branše u energetici, elektronici i industriji obrade drva.

Automatizacija, posluživanje i mehatronika važan su dio svake industrije. Na TechExpo Celje će te novosti biti aplicirane u industriji energetike, strojevima za obradu drveta i održavanju u industriji. Program strojeva za obradu drveta, alati repromaterijal te šumarska tehnologija, potpuno je novi sadržajni blok, koji je namijenjen drvnoj industriji i stolarskim radionicama. Drvna struka u Sloveniji naime praktično nema svoj neovisni stručni događaj, koji bi vodećim igračima na tom području omogućio predstavljanje novosti, ideja i strategija.

ar©tur 2016